نوشتن طرح توجیهی
نوشته شده توسط : کاردوک

 

نحوه نگارش طرح توجیهی

معمولا نگارش طرح توجیهی توسط یک فرد متخصص در زمینه کسب و کار به تحریر در می آید. تنظیم و نوشتن طرح توجیهی شامل مراجل زیر است :

1- مشخصات مجری طرح

مجری طرح کسی است که مسئولیت اجرای طرح را به عهده دارد که لازم است مشخصات فردی، شماره تماس و آدرس وی قید گردد.

2- مشخصات طرح توجیهی

به منظور جلب رضایت خوانندگان، طرح و پروژه باید به صورت مشخص و واضح شرح داده شود. سوالاتی مانند پروژه مورد نظر چیست ؟ و چگونه به سود آوری می رسد ؟ از جمله مهمترین سوالاتی که است که باید در این قمست به آنها پاسخ داده شود.

3- مشخصات مجوز های قانونی

تمامی اقدامات قانونی، حقوقی و جواز هایی که برای راه اندازی این پروژه نیاز است در این قمست توضیح داده می شود.

4- مشخصات محصول یا خدمات پروژه

هر پروژه ای در نهایت به تولید یک محصول یا ارائه یک خدمات منتهی می گردد. در نگارش توجیهی ضروری است که حاصل نهایی برای جذب سرمایه گذار ها مشخص گردد و همچنین روش و فرایند تولید محصول یا ارائه خدمات به درستی شرح داده شود. از جمله سوالات مهمی که در این بخش باید به آنها پاسخ دهید می توان به موارد زیر اشاره داشت: برتری محصول یا خدمات نهایی شما نسبت به رقبا چیست ؟ ضرورت تولید این محصول یا ارائه این خدمات در چیست؟

5- برآورد و پیش بینی مالی | نوشتن طرح توجیهی

با استفاده از شاخص و معیار های قابل اندازه گیری، میزان سرمایه اولیه پروژه در زمان نگارش طرح توجیهی باید لحاظ شود. همچنین هزینه نگهداری، برآورد سرمایه در گردش، هزینه لوجستیک، استهلاک، منابع، هزینه های یپش بینی نشده نیز در این قسمت مشخص می گردد.

6- برآورد هزینه های سرمایه گذاری

در طرح توجیهی باید هزینه های سرمایه گذاری، چگونگی سرمایه گذاری و تسهیلات مالی مشخص شود. در این قسمت باید قیمت تمام شده محصول یا خدمات پروژه، سود و زیان نهایی طرح ، بهای محصول نهایی برای فروش و .... نشان داده شود.

7- برنامه ریزی اجرای طرح

با توجه به نیاز ها و برآورد های انجام شده اولیه، برنامه ریزی و زمان بندی اجرای طرح ارائه می شود.

بهترین فرد برای نوشتن طرح توجیهی کیست ؟

طرح توجیهی امری تخصصی است که باید توسط یک فرد متخصص انجام شود. چرا که در صورت هر گونه اهمال می تواند منجر به عدم سرمایه گذاری توسط نهاد های ذی ربط گردد. شما می توانید برای نگارش طرح توجیهی خود را به تیم متخصص کاردوک بسپارید یا برای برطرف کردن مشکلات خود در این زمینه از مشاوران کاردوک مشاوره بگیرید.

کاربرد نوشتن طرح توجیهی

مطالعات امکان سنجی معمولا برای تامین منابع مالی طرح های جهت سرمایه گذاری ارائه می گردد. تا بر اساس برنامه ریزی و منابع مورد نیاز و ههچنین با توجه به درآمد ها و شرایط بازگشت سرمایه ( نقطه سر به سر )، سرمایه گذار ( بانک ها ، ارگان ها و نهاد های ذی نفع و ... ) را متقاعد کنند تا در پروژه مشارکت کند. بررسی سرمایه گذاری در سه بخش مطالعات بازار، مطالعات فنی و مطالعات مالی انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله اهداف طرح توجیهی را مطالعه نمایید.

خدمات نوشتن طرح توجیهی مرکز کاردوک

مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کادوک آماده است که با بهره گیری از متخصصین با تجربه خود شما را در راه اندازی کسب وکارتان یاری کند. شما می توانید برای نوشتن طرح توجیهی کسب و کار خود با شماره ..... تماس حاصل فرمایید تا از خدمات این مرکز بهرمند شوید.

برایدریافتمشاورهازمتخصصانمرکزمشاورهکسبوکاروکاریابیکاردوکمیتوانیدباشماره09351520300تماسبگیرید.

 

 

منبع: نوشتنطرحتوجیهی

 




:: برچسب‌ها: نوشتن طرح توجیهی , طرح توجیهی ,
:: بازدید از این مطلب : 1444
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: